top of page
water

WATERVERZACHTERS

Een slimme investering en de beste waterkwaliteit voor jouw woning en gezin

Waterverzachters: Veelgestelde vragen

BESPAAR JAARLIJKS 500 EURO DOOR JE KRAANWATER TE ONTHARDEN

Wist je dat er, zelfs in het geval van relatief lage waterhardheid, bij een gemiddeld gezin meer dan 25 kilogram kalk per jaar door de leidingen stroomt? De duurzaamheid van je elektrische en sanitaire toestellen gaat hierdoor fel achteruit en jij verbruikt ook meer energie. Door een installatie op maat van jouw huiselijke waterbehoefte is deze investering evenwel snel terugverdiend. 

VERLENG DE LEVENSDUUR VAN JE SANITAIRE TOESTELLEN

De hardheid van het leidingwater verschilt van gemeente tot gemeente. Hoe hoger de hardheid van het water, hoe meer "kalk" of beter gezegd calcium het water bevat. De hardheid en hoge temperatuur van het water zorgen voor kalkaanslag in je sanitaire toestellen. Daarbovenop zorgt het ook voor een hoger energieverbruik en moet je meer detergenten gebruiken.

Daarom investeren almaar meer gezinnen in een kwalitatieve waterontharder. 

INSTALLATIE VAN WATERVERZACHTER MET SERVICE-NA-VERKOOP

Een waterverzachter kopen doe je niet zomaar. We komen graag langs en kiezen op basis van de behoefte van jouw gezin de meest rendabele en meest duurzame oplossing. De Raedt & Zoon werkt enkel met kwaliteitsvolle merken als Culligan en Water Genius. Hierdoor kunnen we je met een gerust hart de zuiverste waterkwaliteit bieden die er bestaat en borg staan voor een efficiënte service-na-verkoop. 

bottom of page