top of page

CENTRALE VERWARMING

Installeren van energiebesparende en duurzame toestellen binnen jouw budget, dat is ons expertise.

Tweelingen! 🔧 #gaswandcondensatie _#ith

IN WELKE VERWARMINGSKETELS ZIJN WIJ EXPERT?

onderhoud en herstellingen_edited.jpg

WELKE KETELS ONDERHOUDEN WIJ?

De ideale combinatie! _#warmtepomp + #vl

INSTALLEREN OF VERVANGEN VAN
VERWARMINGSKETELS
VLOERVERWARMING OF RADIATOREN

#Deraedt #viessmann #vitoladens300 #vito

WIJ WERKEN REGIONAAL EN STELLEN ALLES IN HET WERK VAN EEN OPTIMALE SERVICE VOOR ONZE KLANTEN.

Met het oog op de realisatie van energiebesparingen, en op basis van  bestaande haalbare technieken, stellen wij, rekening houdend met het beschikbare budget, een gedetailleerde offerte op voor elke klant in de regio Pajottenland en in alle deelgemeentes van Geraardsbergen:

  • Regio Galmaarden en Pajottenland :
    Gooik, Kester, Oetingen, Lennik, Leerbeek, Galmaarden, Tollembeek, Vollezele, Roosdaal, Liedekerke, Neigem, Lieferinge, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Bever, Herne en Ternat.

  • Geraardsbergen:
    Overboelare, Zarlardinge, Goeferdinge, Nederboelare, Schendelbeke, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Idegem, Zandbergen, Nieuwenhove, Waarbeke, Grimminge, Onkerzele, Moerbeke en Viane.

Duurzame energie? Dan denken we aan een kwalitatieve ketel met vloerverwarming in combinatie met radiatoren, warmtepompen, zonneboiler, regenwaterpompen en tal van andere mogelijke toestellen.

Je huis en je gezin zijn uniek, dus bestaat er voor elke renovatie of nieuwbouwwoning een ketel en toebehoren op jouw maat.

Energie-efficiënte verwarming? Daar helpen we je graag mee verder! In functie van jouw specifieke behoeften kiezen we voor de duurzaamste oplossing én voor jouw huiselijk comfort.

Wij verzorgen graag het (twee)jaarlijkse onderhoud van de meest voorkomende merken van olie- of gascondensatieketels als Viessmann, Itho Daalderop, Vaillant, Atag, Buderus, Bulex, ACV, Junkers, Wolf, Riello, Remeha en Sime.

Vaak worden ketels verkeerdelijk afgesteld omdat de klant met goede bedoelingen een instelling aanpaste die uiteindelijk resulteert in een minder efficiënte werking van de ketel.
Daarom is het van belang dat je zelf of niet het initiatief neemt om je ketel af te stellen. Dat is werk voor een vakman!


Het onderhouden van je ketel is wettelijk verplicht en belangrijk voor de veiligheid van je woning. Een goed afgestelde ketel verbruikt immers minder energie en verlengt de levensduur van je ketel.

Wij installeren voornamelijk ketels van kwaliteitsmerken als Viessmann en Itho Daalderop.

Zit je met specifieke vragen over deze kwaliteitsmerken?
Of ben je er nog niet uit welk merk of welke installatie er bij jouw woning past?
We komen graag bij je langs voor een gedetailleerde offerte op maat.

Centrale verwarming: Diensten
bottom of page